Što je ekološka plastična vrećica?

- Jan 28, 2021-

U gradskom životu, iako pružaju veliku pogodnost ljudima, plastične vrećice također uzrokuju GG; zbog njihovih teških karakteristika razgradnje. Zapravo, ekološki prihvatljive plastične vrećice već su dugo uspješno razvijene i široko se koriste u raznim industrijama.


Što je GG; plastična vrećica za okoliš" ;?

Postoje dvije vrste GG; ekološke plastične vrećice&;. Jedna je izrađena od recikliranih materijala poput bagasse i škroba, zvanih GG, recikliranih materijala i ekološki prihvatljivih plastičnih vrećica." Ostale ekološki prihvatljive plastične vrećice dodaju se razgradivom matičnom smjesom. U prirodnim uvjetima može ubrzati razgradnju. Ova vrsta ekološki prihvatljive plastične vrećice naziva se i&"; razgradiva plastična vrećica GG".


Zašto su ekološke plastične vrećice ekološki prihvatljive?

Razlog zašto su ekološki prihvatljive plastične vrećice ekološke je upravo zato što su slomili tradicionalne plastične vrećice koje se teško razgrađuju stotinu godina i skraćuju vrijeme razgradnje na unutarnje dvije do tri godine. Na primjer, malč od ekološki prihvatljive plastike neće uzrokovati stvrdnjavanje tla kada se nanese na zemlju. Nakon žetve u tekućoj sezoni, oni će se razgraditi sunčevom svjetlošću i svjetlošću i toplinom, a neće utjecati na sadnju usjeva sljedeće sezone; ekološki prihvatljiva plastika koja se koristi u supermarketima Torba ne samo da zadržava prednosti čvrstih, jeftinih i prikladnih plastičnih vrećica, već se nakon razbacivanja lakše razgrađuje i neće letjeti nebom poput tradicionalnih plastičnih vrećica.


Počnite se mijenjati od izvora onečišćenja, a nerazgradive jednokratne plastične vrećice pomalo zamjenjujte razgradivim plastičnim vrećicama! 2021., radimo zajedno na tome da bijelo zagađenje držimo podalje od zemlje.