Koji su sadržaj razgradivih materijala za pakiranje

- Feb 15, 2021-

Koji su razgradivi ambalažni materijali uključeni u razgradive ambalažne materijale?

1, fotorazgradiva plastika; degradira se djelovanjem svjetla, podijeljeno u dvije vrste: oblikovanje i aditiv. Sintetička fotoliza odnosi se na uvođenje nekih slabih lanaca s niskom energijom i lako se lomi u procesu sinteze polimera, ili povezivanje nekih fotoosjetljivih gena i prenesenih atoma koji mogu vidjeti fotolizu. Na taj način dogodit će se kemijska reakcija pod djelovanjem svjetla, što će dovesti do degradacije polimernih makromolekula, a dugi lanci će se razbiti u male molekularne fragmente koje lako gutaju mikroorganizmi. Aditivna fotorazgradnja je dodavanje određene količine fotoosjetljiva u plastične sastojke, koji će se također razgraditi pod djelovanjem svjetla. Metoda je relativno jednostavna i cijena je relativno niska.

Koji su sadržaji razgradivih ambalažnih materijala

2. Biorazgradiva plastika. Degradiraju ga bakterije, plijesni i razni mikroorganizmi. Zbog činjenice da se unutarnja struktura ili sastav materijala može razgraditi zajedničkim mikroorganizmima, ambalažni otpad se probavlja i apsorbira mikroorganizmima u prirodnom okruženju, a zatim se razgravrgne u mali molekularni tip i tip sudjelovanja. Participativna biorazgradiva plastika svojevrsni je biorazgradivi materijal u koji je ugrađena određena količina škroba, prirodne slame, rižine slame i voćne ljuske. Nakon formiranja određenih biorazgradivih ambalažnih proizvoda.

3. Složena razgradiva plastika; degradiran je u okviru zajedničkog djelovanja svjetla i biologije. Dodavanje biorazgradivog škroba, kontroliranog razgradivog fotoosjećača i automatskog oksidansa u plastiku uzrokovat će pad performansi plastike nakon uporabe, a plastika će se redovito lomiti na komade. Nakon toga, plastika će se brzo razgastati kroz reakciju mikroorganizma i automatskog oksidansa.