Koje su prednosti ambalažnih proizvoda umjesto papira i plastike za nas

- Feb 15, 2021-

U našem svakodnevnom životu važnu ulogu igraju plastične vrećice. Šetajući ulicama, supermarketima, tržnicama i drugim šarenim plastičnim vrećicama, imamo drugačiji život. Plastične vrećice donijele su nam veliku pogodnost u život. Danas, kada se snažno zagovara zaštita okoliša i očuvanje energije, mijenjaju se i plastične vrećice. Možda znamo samo da nam plastične vrećice donose praktičnost, ali na tržište se slijevaju nekvalificirane plastične vrećice. Kako ih možemo identificirati.

Profitabilnost plastičnih vrećica relativno je velika, pa mnoge tvrtke vide poslovne mogućnosti za proizvodnju različitih plastičnih vrećica. Međutim, zbog zabune proizvođača i kanala kupnje, a vođeni interesima, neki ilegalni prodavači često koriste toksične i štetne sirovine za izradu plastičnih vrećica različitih specifikacija, te ih stavljaju na tržište hrane kako bi ih potrošači mogli koristiti Međutim, toksične i štetne plastične vrećice za pakiranje i dalje su više puta zabranjene, a postoje i velike skrivene opasnosti u sigurnosti potrošača.


Koje su prednosti ambalažnih proizvoda umjesto papira i plastike za nas

Kako bi zaštitili legitimna prava i interese potrošača, jinxun Packaging Co., Ltd. podsjeća potrošače da prilikom korištenja plastičnih vrećica trebaju ispravno shvatiti sljedeće tri jednostavne metode za identifikaciju dobrih i loših (toksičnih i štetnih) plastičnih vrećica. Jedan je metoda identifikacije uranjanja. Kvalificirane plastične vrećice za hranu plutat će u spremniku za vodu, a siromašne ili nekvalificirane potonut će na dnu vode. Drugi je metoda prepoznavanja ruku. Kvaliteta kvalificiranih plastičnih vrećica za pakiranje hrane glatka je i fleksibilna kada se dodiruje ručno, a većina njih su nekvalificirani proizvodi za pakiranje kada se osjećaju ukočeno i ljepljivo. Treći je prepoznavanje paljenja. Kvalificirane plastične vrećice lako se pale, plavi plamen, otrovne i štetne plastične vrećice nije lako zapaliti.