Razlika između ekološki prihvatljive plastike i reciklirane plastike

- Jan 28, 2021-

Ekološki prihvatljiva plastika veliki je pojam. Na primjer, proizvodnju sirovina koje su ekološki prihvatljive možemo nazvati ekološki prihvatljivom plastikom. Recikliranje otpadne plastike za reprodukciju smanjuje stvaranje plastičnog otpada. Također se naziva ekološki prihvatljiva, ekološki prihvatljiva plastika ili reciklirana plastika, koja razbija poteškoće običnih plastičnih vrećica. Razgradiva plastika s nedostacima razgradnje također se može nazvati ekološkom plastikom. Koja je razlika između njih dvoje?


Proizvodite ekološku plastiku s ekološki prihvatljivim sirovinama

Proizvodnja sirovina je ekološki prihvatljiva, kao što i samo ime govori, da se u proizvodnom procesu, uz upotrebu plastičnih podloga, ne dodaje otpadna plastika i druge štetne tvari.


Razgradivi plastični proizvodi koje proizvodi naša tvrtka pripadaju ovoj vrsti ekološki prihvatljive plastike. Ne koristi samo polietilensku plastičnu podlogu koja zadovoljava higijenske standarde pakiranja hrane, plus matičnu smjesu EBP razgradive hrane, nula dodataka recikliranih materijala i netoksična, nema iritantan miris i čini polietilensku plastiku, koja je prvotno trajala stotinama godina da se razgrade u prirodi, razgrade se u vodu, ugljični dioksid i organsku tvar tla za samo nekoliko godina u prirodnim uvjetima i vrate u ekosustav da postignu potpunu razgradnju.


Reciklirana plastika, ekološka plastika

Kaže se da je smeće pogrešno postavljen resurs, ali mnogi su gradovi trenutno suočeni s krizom opsade smeća. Reciklirana plastika je poput retrogradne grane u industriji. Recikliranjem plastičnih proizvoda s vrijednošću recikliranja, poput boca za piće, vrećica za otpadnu hranu, plastičnih posuda itd., Putem posebnih postupaka i formula,&"; smeće GG"; mogu se pretvoriti u dijelove stroja, dijelove ili drugi živi pribor.


Međutim, postupak reciklirane plastike relativno je složen, a trošak je nizak, tako da ga neke tvrtke iskorištavaju, što dovodi do nekih nekvalificiranih proizvoda od plastike na tržištu. Primjerice, kad dobijemo neke proizvode od plastike, oni će biti vrlo oštri. Na primjer, ako kroz plastičnu vrećicu gledate kroz svjetlost, može biti puno crnih čestica, što može značiti da je plastični proizvod izrađen od otpadne plastike.


Iz tog razloga, u našem svakodnevnom životu, trebali bismo pokušati izbjegavati obnovljenu plastiku za zadržavanje hrane i koristiti više plastičnih proizvoda izrađenih od plastičnih podloga prehrambene namirnice kako bismo izbjegli štetne tvari za ljude. Dok se zaštitimo, također vas molimo da zaštitite naš zajednički dom, dajući prednost razgradivim i ekološki prihvatljivim plastičnim proizvodima.